Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد اروند، علی خانی روز چهارشنبه در برنامه بازتاب سیمای مرکز آبادان، بیان کرد:در خصوص جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی تلاش فراوانی صورت گرفته که موجب رونق اشتغال پایدار در منطقه آزاد اروند است.

وی گفت: منابع مالی سازمان منطقه آزاد اروند از درآمدهای داخلی است و این سازمان به‌صورت خودگردان اداره می‌شود، بدین معنی که از قِبَل درآمدهای حاصله، هزینه‌های خود را تامین می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خانی افزود: این سازمان از بودجه‌های ملی، استانی و سایر ردیف‌های اعتباری بهره‌مند نیست و بر اساس درآمدهای خود، تخصیص و تامین اعتبار صورت می‌دهد و بر اساس آن پروژه در آبادان و خرمشهر تعریف می‌شود.
معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند ادامه داد:برای امسال پروژه‌های خوبی را به ویژه در سایت‌های صنعتی خرمشهر و آبادان پیش‌بینی کرده‌ایم و امیدوارم با ایجاد این زیر ساخت‌ها بتوانیم به رونق تولید کمک و اشتغال ایجاد کنیم.
وی با اشاره به شعار امسال از سوی رهبرمعظم انقلاب با موضوع تولید دانش بنیان، اشتغال‌آفرین، گفت: سازمان منطقه آزاد اروند به سهم خود اقدام لازم را در این حوزه صورت خواهد داد. در بخش خدمات شهری نیز با توجه به قراردادی که با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) منعقد شده، برخی پروژه‌ها در آبادان و خرمشهر در حال اجر هستند و شایعه توقف آنها از سوی پیمانکار صحت ندارد.
عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد اروند در پاسخ به این سوال که طرح احداث پالایشگاه به دست شرکت چینی در چه مرحله‌ای قرار دارد، افزود:مکاتباتی با دبیرخانه مناطق‌آزاد صورت گرفته و پیگیر هستیم تا از طریق فاینانس خارجی این پروژه آغاز و به سرانجام برسد. امیدواریم با حمایت‌ دولت، این کار بزرگ به عنوان یک مژدگانی امسال به مردم این منطقه داده شود.
خانی در توضیح مبحث حذف معافیت مالیاتی در مناطق‌آزاد کشور و کاهش جذابیت سرمایه‌گذاری برای متقاضیان در این مناطق، گفت: بحث معافیت مالیاتی یکی از امتیازات مناطق آزاد است و افق‌هایی که برای این مناطق پیش‌بینی شده است را تحت‌الشعاع قرار خواهد داد و در برخی موارد آنها را از بین خواهد برد. در قانون به صراحت عنوان شده که هر شخص در مناطق آزاد فعالیت اقتصادی داشته باشد، تا ۲۰ سال از پرداخت مالیات معاف است.
معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند در پاسخ به اینکه مدیران سازمان و نمایندگان مردم آبادان و خرمشهر وعده داده بودند که تا پایان سال ۱۴۰۰، نسبت به اصلاح این قانون اقدام کنند، گفت: این موضوعی نیست که شخص یا اشخاص و یا سازمانی به تنهایی بتواند آن را پیگیری و به نتیجه برسانند، تغییر این قانون در حیطه اختیارات مجلس شورای اسلامی است و ما تنها مجری قوانین و مقررات هستیم، اما تعاملی با نمایندگان مجلس صورت گرفته بود، تبادل نظر و انتقال موضوعات نیز صورت پذیرفت، اما متاسفانه در قانون بودجه سال ۱۴۰۱ این ماده قانونی مجدد رد شد.مالیات بر ارزش افزوده‌ای که در مناطق آزاد از تولیدکنندگان اخذ می‌شود یک مالیات ناحقی است که به زعم بسیاری از کارشناسان حوزه گمرک و مالیات باید حذف شود.

وی ضمن درخواست از نمایندگان مجلس و دولت در راستای بهبود معضلات تولید، بیان کرد: تقاضا دارم این امر را به جد پیگیری و به سرانجام خوبی برسانند چرا که بسیار از تولیدکنندگان با ابراز گله و نگرانی عنوان می‌کنند که بسیار از تولیدات آنها پشت گیت‌ها باقی می‌ماند که این وجهه خوبی برای اقتصاد منطقه آزاد اروند نخواهد داشت.
عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد اروند همچنین در خصوص انتخاب شهرداری‌های آبادان و خرمشهر به عنوان مجری طرح‌های عمرانی این سازمان، توضیح داد: از این موضوع اطلاعی ندارم، اما طی صحبتی که با شهرداران و اعضای شورای اسلامی ۲ شهر صورت گرفت، بنا شد که شهرداران برنامه‌های خود را ارایه، درآمدهای خود را اعلام و پروژه‌های مدنظر را تعریف کنند تا سازمان منطقه آزاد اروند بتواند از این طریق حمایت و پشتیبانی لازم را صورت دهد. ولی اینکه مصوب شده باشد که شهرداری‌ها به عنوان مجری سازمان عمل کنند، چنین موضوعی صحت ندارد.
خانی، با اشاره به مشکلات مالی و اعتباری سازمان منطقه آزاد اروند، بیان کرد: مشکلات منطقه و شهرهای آبادان و خرمشهر آنچنان فراوان است که با بودجه‌های اندک موجود، برطرف نخواهند شد و بودجه‌های ما نیز پاسخگوی این معضلات نیست.

وی افزود: به‌طور شفاف عرض می‌کنم که انتقاداتی که به عملکرد این سازمان در مدیریت‌های گذشته و فعلی وجود دارد را نفی نمی‌کنیم، اما باید در نظر داشت که بودجه‌ محقق سازمان منطقه آزاد اروند، تقریبا معادل و هم‌ردیف با بودجه شهرداری آبادان است، با این تفاوت که شهرداری آبادان وظایف محول و جغرافیای مشخصی دارد، اما سازمان منطقه آزاد اروند باید ۲ شهر آبادان و خرمشهر را با حومه، زیرساخت‌ها، انبوه معضلات و کمبودهای موجود، پوشش دهد، لذا بودجه موجود قطعا پاسخگوی مشکلات و رفع معضلات نخواهد بود و نیاز است که فکری اساسی به حال این موضوع شود.

برچسب‌ها سازمان منطقه آزاد خرمشهر سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی اروند اشتغال زایی شهرداری آبادان آبادان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان منطقه آزاد خرمشهر سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی اروند سازمان منطقه آزاد خرمشهر سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی اروند اشتغال زایی شهرداری آبادان آبادان سازمان منطقه آزاد اروند آبادان و خرمشهر مناطق آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۲۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از سه مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، فاطمه تنهایی شهردار منطقه در نشست هم‌اندیشی پیشکسوتان، نخبگان و قهرمانان ورزشی منطقه با اشاره به پایان یافتن فاز اول پروژه مجموعه ورزشی در عرصه‌ی بزرگراه امام علی(ع) اظهار کرد: این مجموعه که با نام پروژه خیالستان زندگی شناخته می‌شود، در این دوره مدیریت شهری بنا به ضرورت نیاز این محدوده به سرانه‌های ورزشی، به مجموعه‌های ورزشی دارای سه زمین بزرگ فوتبال، والیبال و بسکتبال و زمینی برای ورزش‌های همگانی و برگزاری رویدادها و مسابقات محله‌ای و منطقه‌ای اختصاص خواهد یافت.

وی در ادامه افزود: بهره‌برداری از این پروژه در نیمه دوم سال جاری خواهد بود و در این راستا ۶هزار و ۵۰۰ مترمربع به سرانه ورزشی این منطقه اضافه خواهد شد.

تنهایی همچنین منطقه هشت را با جمعیتی در حدود ۵۰۰ هزار نفر، جزو فقیرترین مناطق از لحاظ سرانه ورزشی دانست و اضافه کرد: مجموعه‌های ورزشی موجود در سطح منطقه جوابگوی ظرفیت ساکنان آن نبوده و همواره تلاش برای افزایش این فضاها از سوی مدیریت شهری منطقه در دستور کار قرار دارد.

شهردار منطقه در پایان سخنان خود با اشاره به بازسازی مجموعه ورزشی فدک در ناحیه۲، واگذاری بخشی از مجموعه‌های ورزشی در اختیار سازمان ورزش به مناطق را در جهت ارائه خدمات ورزشی به شهروندان محدوده خواستار شد.

در این نشست که با حضور زهرا شمس احسان رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران همراه بود، شمس احسان حضور نخبگان و قهرمانان ورزشی سطح منطقه در این نشست را به عنوان افراد تصمیم‌ساز برای ورزش منطقه و شناسایی ظرفیت‌ها و نقاط ضعف و قوت ورزش منطقه دانست.

افزایش اختیارات مناطق در دسترسی به اماکن ورزشی

رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران همچنین از تصویب طرح ساماندهی مجموعه‌های ورزشی شهر تهران در شورای اسلامی شهر خبر داد و افزود: براساس این طرح در راستای تسهیل دسترسی شهروندان به اماکن ورزشی و ارائه خدمات مطلوب‌تر مناطق ۲۲گانه در این حوزه، مجموعه‌های ورزشی زیر ۲هزار و ۳۰۰ مترمربع در اختیار مناطق ۲۲گانه و مجموعه‌های ورزشی فرامنطقه‌ای و با مساحت بالای این میزان در اختیار سازمان ورزش قرار خواهد گرفت که این طرح اختیار مناطق را در دسترسی به فضاهای ورزشی در سطح منطقه و ارائه خدمات به شهروندان تسهیل خواهد کرد.

شمس احسان در ادامه نیز بر ارائه خدمات در مجموعه‌های ورزشی سطح مناطق برای نخبگان و قهرمانان ورزشی و ظرفیت‌شناسی منطقه توسط آنان نیز تاکید کرد.

در ادامه این نشست حسین اجاقی مدیرعامل سازمان ورزش نیز بر استمرار حضور ورزشکاران و قهرمانان شرکت‌کننده در رویداد قهرمان شهر در مجموعه‌های ورزشی سطح منطقه و حفظ آمادگی و کار تیمی آنان تاکید کرد و عملکرد منطقه را در این حوزه مطلوب دانست.

براساس این گزارش نشست هم‌اندیشی با پیشکسوتان، نخبگان و قهرمانان ورزشی منطقه ۸ با حضور شهردار منطقه، عضو و رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران و مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران با ارائه نظرات و پیشنهادات حاضرین در جلسه به عنوان شورای ورزش منطقه و مصوبات اجرایی توسط سازمان ورزش و شهرداری منطقه همراه بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • بهره‌برداری از ۳ مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • بهره‌برداری از سه مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی با حمایت دستگاه قضا
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • تداوم سامانه بارشی در اروند + فیلم
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد