Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از دهاقان، پیام نجفی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان عصر امروز در آیین  رونمایی از سامانه امهاد اظهار داشت: توسعه علمی پژوهشی و ارتقاء فناوری و به دنبال آن تولید دانش و ثروت برای دانشگاه و کشور در سال‌های اخیر مورد توجه خاصی قرار گرفته است.

وی بیان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی از هرگونه ایده تجاری، تولیدی و فناوری، پشتیبانی و حمایت همه‌جانبه صورت می‌گیرد و تجاری‌سازی ایده‌ها و تحقیقات علمی باعث ایجاد خدمات نوآورانه و بهبود در روند کارهای اجتماع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجفی در ادامه به بیان نظرات خود در خصوص سامانه امهاد پرداخت و تصریح کرد: طرح سامانه امهاد، با توجه به استماع سخنان طراح، می‌تواند با اندک تغییراتی، سر و شکل خوب و قابل توجهی به خود بگیرد و با قرار گرفتن در بستر فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، مسیر ایجاد ارتباط بین اقشار جامعه با دانشگاه‌ها را هموار تر از قبل نماید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: ارتباط دادن این سامانه با سامانه‌هایی نظیر آموزشیار، پژوهشیار و دیگر سامانه‌ها، می‌تواند روند دسترسی دانشجویان، اساتید و دیگر افراد جامعه را به اطلاعات مورد نیاز تسهیل کند.

پیمان داوری، عضو هیأت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان، عصر امروز در آیین  رونمایی از سامانه امهاد  در خصوص قابلیت‌های این سایت اظهار داشت:  سامانه امهاد با هدف حل چالش‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی به منظور انتخاب استاد راهنما، انتخاب موضوع پژوهشی، انجام پژوهش، مستند سازی پژوهش‌های انجام شده، همچنین چالش پیش رو درخصوص حضوری شدن دانشگاه ها و معطل ماندن بخش مهمی از ظرفیت‌های آموزش آنلاین، پنهان ماندن عمدی یا سهوی مشکلات موجود در صنایع کشور و طرح های پژوهشی ناکارآمد، متولد شد.

وی  با اشاره به دیگر قابلیت‌های این سامانه ادامه داد: عدم وجود پلتفرم مناسب برای بهره‌برداری شایسته از ظرفیت و وقت اساتید، مظلومیت اساتید دور از مرکز از نظر برخورداری از دانشجویان تحصیلات تکمیلی در بسیاری از رشته‌ها، محدودیت دانشگاه در پرداخت حقوق مکفی به اعضای محترم هیأت علمی و لزوم ایجاد پلتفرم‌های درآمدزای کمکی، از دیگر عوامل طراحی و ساخت این سامانه بود.

داوری  ضمن بیان راهکارهای این سامانه برای مواجه با چالش‌های ذکر شده بیان کرد: سامانه در سطح کلان به شناسایی نودهای نخبگانی می‌پردازد و در یک پلتفرم منسجم، شبکه‌ای از متخصصین بر اساس رشته و گرایش تولید می‌کند.

طراح سامانه امهاد  افزود: در شبکه تولید شده ، فرد نیازمند به مشاوره تخصصی که می‌تواند یک دانشجوی دکتری و یا یک فعال صنعت و یا حتی یک سرمایه‌گذار باشد، مورد پشتیبانی همگانی قرار گرفته و مناسب‌ترین فرد به او مرتبط می شود. در این فرآیند، امکان شبکه‌سازی شهری، استانی، کشوری و حتی جهانی وجود دارد،  این سایت، قابلیت شبکه‌کردن حوزه‌های علمیه، دانشگاه‌ها و صنایع را با یکدیگر دارد.

وی  در ادامه با اشاره به ساختار و شکل سایت مذکور تصریح کرد: سادگی سایت برای استفاده کاربران از نقاط قوت آن است،  در سایت امهاد متخصصین ثبت‌نام می‌کنند و با تأیید هویتشان به عضویت باشگاه مشاوران امهاد در می‌آیند و می‌توانند وقت‌های آزاد خود را بر اساس رشته، گرایش و تخصص خود در اختیار دیگران قرار دهند،  ارزش هر نوبت مشاوره، توسط خود مشاور تعیین می شود و تابع نظام عرضه و تقاضاست.

داوری گفت: در این سامانه، مشاوران موضوعات پژوهشی، استارت‌آپ‌های جدید، استارت‌آپ‌های نیازمند سرمایه‌گذاری، چالش‌های صنایع، طرح‌های پژوهشی، نرم افزارهایی که توسعه داده‌اند و ابتکارات و اختراعات خود را ثبت و در اختیار متقاضیان قرار می‌دهند،  همچنین در این سایت امکان برقراری جلسات رفع اشکال وجود دارد.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان  در پایان با اشاره به چشم‌انداز آینده این سامانه گفت: در گام اول، سامانه به شکلی بسیار روشن، در سطح دانشگاه‌های آزاد و اتاق بازرگانی استان اصفهان به ارائه خدمات می‌پردازد و پس از آن در فاز دوم، این خدمات به دانشگاه‌های آزاد سایر شهرها معرفی می‌شود و در صورت موفقیت، سامانه، به طور فراگیر به همه سازمان‌ها و مراکز آموزشی و صنعتی کشور سرویس خواهد داد،  واحد بین‌الملل سامانه نیز فعالیت خود را آغاز کرده و تا سه ماه آینده زیر ساخت‌های راه اندازی آن در کشورهای همسایه فراهم می‌شود.

انتهای پیام/۶۳۱۲۲/ج/

منبع: فارس

کلیدواژه: پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان حمایت از ایده ها دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۷۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده «انتخاب نمایندگان شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت‌های عالی تجدیدنظر وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است؛ به شرح ذیل برای اجرا ابلاغ شد:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دانشگاه آزاد اسلامی

«ماده واحده- در اجرای بند ۵ ماده ۲ مصوبه تجمیعی- تکمیلی «خروج تصمیمات و آرای صادره از هیأت‌ها و کمیته‌های تخصصی وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان سنجش آموزش کشور و سایر مراکز آموزشی و پژوهشی در خصوص امور و شئون علمی، آموزشی و پژوهشی از شمول صلاحیت دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضائی و تشکیل هیأت‌های عالی تجدیدنظر» (مصوب جلسه ۸۹۵ مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی) و با استناد به تبصره ۲ این مصوبه؛ آقای محمدرضا مخبر دزفولی به‌عنوان نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت های عالی تجدیدنظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه آزاد اسلامی، ابقاء و آقای سید سعیدرضا عاملی به عنوان نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت عالی تجدیدنظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، انتخاب می‌شوند».

کد خبر 6097998

دیگر خبرها

  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی